Norske blogger

17 ting du bør vite før du dater en treningsjente

God Kveld. Nå har jeg vært rundt å gjort litt research på nett etter noe morsomt å dele med dere. Da kom jeg over denne artige artikkelen på Fitnessbloggen.no, 17 ting du bør vite før du dater en treningsjente. Denne leste jeg for samboeren min rett etter den kom ut, og da hadde vi vært kjæresten i nesten 1 år, responsen hans var da '' Ååh kunne du ikke vist meg denne før vi ble sammen? hahahaha " Så lo vi litt i kor, før vi forsatte med det vi gjorde før jeg vise denne. Mange vil se på det som frekt sagt av han, men hey, trenger jo humor i hverdagen så lenge man vet at det er sarkasme.  

1. Om hun har en treningsøkt tidlig dagen etter så kan du banne på at hun enten tar tidlig kveld og går hjem uten deg, eller så kravler hun over deg klokken 05 om morgenen, roter rundt i mørket for å finne treningstøyet sitt, og kommer ikke med en eneste unnskyldning for å vekke deg så tidlig.

2. Hun kommer til å ville spise. MYE.

3. Det er ukult å vitse eller tulle med hvor mye hun spiser.

4. Og ja, hun kommer til å ville ha burger en gang i ny og ne. Viktig med ekstra energi til trening! Er også viktig med «riktig» energi, så hun tar nok pomes frites OG salat som tilbehør.

5. Hun holder seg i form for sin egen del, ikke for deg. Du er bare heldig å få nyte godene fra «bivirkningene».

6. Aldri fortell henne at du liker jenter «uten for mye muskler». Finn en annen jente om det er det du liker.
Bilde fra Fitnessbloggen

7. Bare fordi hun løper rundt i treningsklær hele tiden betyr ikke at hun ikke liker en unnskyldning for å pynte seg av og til.

8. Selv om du naturlig nok er raskere enn henne eller at du klarer å utføre flere repetisjoner enn henne betyr ikke at hun er noe mindre atletisk, eller at hun må gjøre det samme som deg.

9. Det kan faktisk være at du syns treningsøkten hennes er tøff ? ja faktisk. Selv om det kanskje ikke ser sånn ut ved første øyekast. Til og med (spesielt) Yoga.


Bilde fra Fitnessbloggen

10. Hun vet alltid når du stirrer på rumpa hennes. Alltid.

11. De vennene hun trener med er også de hun åpner seg opp til. Om de ikke liker deg så er du i trøbbel.

12. Sannsynligheten for at hun bruker sports-BH veldig ofte er stor.

13. Om hun er frustrert over noe så la henne dra å trene det ut. (Spesielt om det er pga noe du har gjort).

14. Det er en kamp å få på seg jeans. Det kan forekomme lettere skader, men ikke døm henne for hvordan hun får på seg buksene.

16. Sneakersamlingen hennes kommer til å være imponerende, men det betyr ikke at hun ikke liker høye hæler. ALDRI kom mellom en kvinne og hennes sko.

17. Om du kan gi kvalitetsmassasje så er du «in for life.»

Ps: Dette er ment som et humoristisk innlegg

 


Kommer du på fler ting ?
Noe du er enig i ? Kaja Syse Jalland

25.10.2015 klokka 19:01

Helt enig i punktene dine!!! Stemmer så sykt:) følg gjerne med på bloggen min også! Fortsatt god søndag :) www.kajasyse.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits