Norske blogger

Forever Living - Aloe Vera

 Hallo. Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine favorittprodukter fra Aloe vera - Forever living.  jeg er helt avhening av de produktene, ikke bare kremene men sminken også. Jeg har ei venninne som er forhandler for Forever living. Hun bor litt lengre sør, men er villig til å sende i posten hvis du ønsker å bestille. De har så mange gode produkter og sminke, en dag skal jeg ha alle prduktene her hjemme, det er jeg helt sikker på.  Bildene jeg har brukt er lånt fra forever living, og jeg kommer til å skrive litt om produktene under bildene. Ønsker du å prøve noe så si i fra så kan jeg sette deg i kontakt med min forhandler. Hun skal bestille igjen 29.oktober. 

Forever Lean er et kosttilskudd som inneholder sporstoffet krom, et stoff som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer, dvs. protein, karbohydrater og fett, og til å opprettholde normale blodsukkernivåer.
Et jevnt blodsukkernivå kan blant annet føre til at søtsuget blir redusert. Dessuten inneholder Forever Lean ekstrakt fra fikenkaktus (Opuntia ficus-indica) og ekstrakt fra hvite bønner (Phaseolus vulgaris).
ARGI+ er et innovativt kosttilskudd, utviklet spesielt for deg som lever et aktivt liv. Inneholder aminosyren L-arginin samt en juice- og fruktekstraktmiks fra frukt og bær, blant annet blåbær, bringebær, druer og granateple. Gir dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre.

Deilig shake med fullverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like bra som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du helt enkelt har lyst på noe godt. Blandes med lettmelk (eller vann). Velg mellom to gode, naturlige smaker: vanilje eller sjokolade. 
Forever Ultra kan erstatte opp til to måltider pr. dag og fungerer utmerket som frokost, lunsj, middag og/eller kveldsmat. Man kan også bruke Ultra som mellommåltid. En porsjon Forever Ultra inneholder bare ca. 200 kcal, men det høge proteininnholdet gjør at den gir en god metthetsfølelse. Takket være proteininnholdet orker du å trene samtidig som du erstatter måltider med Ultra, og proteinet gjør det enklere for deg å opprettholde muskelmassen.Hemmeligheten bak fullkommen skjønnhet? Flawless by Sonya? aloe BB crème. Den tilfører fuktighet og jevner ut hudtonen, og ikke nok med det. Kremen fungerer som primer, concealer og makeupbase, samt beskytter huden mot solen. Resultatet blir glatt og jevnt ? en naturlig feilfri look!

BEST SELGER: Et av våre mest populære produkter, utmerket til tørr hud over hele kroppen. Både mykgjørende og fuktighetsbevarende med ordentlig kremaktig konsistens og herlig honningduft. 
Basisen i Aloe Propolis Creme er Aloe Vera Gel. Andre ingredienser er propolis, kamille og allantoin som er kjente for sine hudpleiende egenskaper. Til slutt har vi tilsatt vitamin A og E som også pleier huden.
Aloe Propolis Creme er utmerket for tørr hud. Den er både mykgjørende og fuktighetsbevarende og absorberes raskt av huden. Den kan brukes over hele kroppen både som hånd- og fotkrem og som dag- og nattkrem. Passer også følsom hud.


Trøtt i kroppen? Prøv Aloe Heat Lotion. Skjønn massasjelotion med Aloe vera, mentol og eukalypsusolje som dessuten gjør huden myk og glatt. Dufter friskt av mint.
Etter en lang og anstrengende dag på kontoret, i hagen eller etter trening, vet vi alle hvordan det føles i kroppen. Prøv Aloe Heat Lotion, en beroligende, mykgjørende og oppfriskende massasjelotion.Inneholder hudpleiende og oppfriskende stoff som Aloe vera, mentol og eukalyptusolje samt sesam og aprikoskjerner. Sammen med Aloe Propolis Creme utgjør den en deilig fotkrem som myker opp hard hud. Herlig på kalde og trøtte føtter.


Hold smilet i form i all slags vær! Kombinasjonen av Aloe vera, jojobaolje og bivoks gjør leppene dine myke og glatte og beskytter dem mot vær og vind. Kan også brukes på neglbånd og ved kløe etter insektstikk, for eksempel.
Kombinasjonen Aloe vera, jojobaolje og bivoks er med sine hudpleiende og mykgjørende egenskaper perfekte for å få myke, glatte lepper som ikke sprekker. Er også beroligende og lindrende på huden. Aloe Lips er enkel å ha med i lomma eller håndveska og passer hele familien. Kan også brukes på neglbånd og som praktisk førstehjelp til for eksempel kløe etter insektbitt. Like god i sterk sol og vind som i vinterkulda (inneholder ikke vann).


Hver uke bruker vi ulike rengjøringsmidler til vasking. Hadde det ikke vært fint om det fantes ett og samme produkt til vask, oppvask, gulv og til og med til badet? Derfor har Forever laget akkurat et slikt produkt som er både effektiv og skånsom å bruke overalt. MPD er engelsk og står for Multi Purpose Detergent som betyr allrengjøringsmiddel.
Forever Aloe MPD 2xUltra er et allsidig og konsentrert flytende rengjøringsmiddel. Det fungerer like godt til alle typer vask av klær som til rengjøring av gulv, bad, fliser og til oppvask for hånd. Den rengjør effektivt opp smuss, løser opp fett og fjerner flekker uten å ripe eller ødelegge overflater. Forever Aloe MPD 2xUltra er et allrengjøringsmiddel som virkelig gir grunn til navnet. Forever Aloe MPD 2xUltra er uten fosfor, og de aktive stoffene, tensider, som inngår er lett biologisk nedbrytbare. Det fører til at negativ miljøpåvirkning minsker. Den inneholder dessuten mild Aloe vera for å virke mykgjørende for dine hender og klær. Inneholder ingen optiske blekemidler. Nye Forever Aloe MPD 2xUltra er dessuten dobbelt så konsentrert som vår tidligere MPD. Det gjør at du sparer emballasje og dermed også minsker miljøpåvirkningen.BEST SELGER: Handplukket, økologisk dyrket Aloe vera. En god start på dagen!
Ettersom Aloe vera er en sukkulent plante, tar den til seg næring fra den jorden den vokser i. Derfor begynner vi fra grunnen, med å dyrke vår Aloe vera på fruktbare åkrer som gir god vekstkraft og mye næring til plantene.
Forever eier plantasjene og all dyrking skjer økologisk og gjennom vekselbruk for å ikke utarme jorden. Vi henter vår Aloe vera fra plantens innerste blad, der den er best beskyttet fra ytre påvirkning. Den høstes for hand og transporteres raskt til vårt foredlingsanlegg.
Bladene gjennomgår en grundig renseprosess der de blir vasket flere ganger i kjølig vann og i en høgtrykksvask. Deretter blir den indre geléen tatt ut for hand. Ettersom den største trusselen mot geléen er oksidasjon må den stabiliseres så raskt som mulig. Dette skjer i vår patenterte stabiliseringsprosess. Naturell Aloe Vera Gel er lysegul, inneholder fruktkjøtt og har en litt bitter smak.Luksuriøse, fyldige og dramatiske øyenvipper. flawless by Sonya? Volumizing Mascara med Aloe vera gir volum og vakkert bøyde øyenvipper for en vakker og glamorøs look.

Luksuriøs flytende eyeliner med smidig filttipp som gjør det enkelt å få til den perfekte looken. Svart som natten selvfølgelig.
I dag kan svart eyeliner sammenlignes med kleskapets ?den lille sorte?, en klassiker som aldri går av mote. Eyelinerens historie begynte i 1959 med filmen Cleopatra der Elizabeth Taylor opptrådte med fantasifull ?egyptisk? øyesminke. To år senere lanserte Max Factor den første flytende eyelineren, noe som gjorde det mulig å lage perfekte linjer på en helt annen måte enn med blyantform.

 

Har du noen favoritter ? 
Isåfall, hvilken ? Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits