Norske blogger

Hvorfor jeg velger å være anonym

Halla. Idag har jeg hatt en lang dag, jeg begynte på jobb kl 9-17 og har bare sittet i kassa idag, som vil si at jeg har ikke gått så masse. Ellers idag har jeg ikke gjort så mye, gikk hjem for å rydde litt etter jobb før jeg henta lillebroren min, han skal sove hos oss inatt. Nå har vi endelig komt hjem etter en fin kveld hos svigermor, samboeren min har også kommet hjem, noe som er helt fantastisk, da slipper jeg å sove alene igjen♥ Jeg kjenner på kroppen at det har vært et slitsomt døgn og jeg kjenner jeg gleder meg til å stupe i seng.  

Jeg er en person som ikke generelt sett liker å være alene i et hus/leilighet på natten, men jeg må jo av og til. Jeg liker ikke det huset vi bor i og på kvelden\natten så føler du deg sett på, du føler du blir stirra på når du ligger på sofaen, går ned trappen og når du åpner en dør så forventer du egentlig at det står noen der fordi du har den følelsen i kroppen.  Jeg er en lettskremt person, og tar alt til meg. Dvs. at jeg ikke kan se skrekkfilm, fordi da har jeg mareritt i en periode og kan ikke gå å legge meg alene på loftet. 

Natt til idag var ikke en av de gode nettene. Litt fordi jeg følte ikke at jeg var alene, men mye på grunn av at jeg var redd for å forsove meg til jobb. Som sagt så er jeg aldri alene og det er ofte samboeren min som passer på at jeg faktisk står opp i tide.  Jeg har vært våken hver halvtime i hele natt. Hver gang jeg våknet så lå jeg bare å håpet på at klokken var 8 slik at jeg kunne stå opp. Jeg kjenner det veldig på kroppen i dag at jeg har hatt en så urolig natt, jeg har vært veldig sliten og trøtt på jobb idag. 


Slik jeg føler meg når jeg er alene hjemme.hehe. Bilde fra we♥it

Men tilbake til hva dette blogginnlegget egentlig skulle handle om. Jeg sa jo i mitt første innlegg at jeg ønsket å være anonym, ihvertfall foreløping. Ingen nære og bekjente vet at jeg blogger, samboeren min vet det ikke en gang. Jeg ønsker å være anonym fordi jeg ikke vil at noen skal vite at det er meg som blogger, jeg vil ikke noen skal vite at jeg bloggerJeg vil ikke ha noe press på meg at jeg skal blogge fordi folk vet hvem jeg er, jeg vil ikke at noen skal vite det er meg fordi da kan jeg skrive hva jeg vil, og legge ut hvilken bilder jeg vil uten at noen vet at det er meg. Jeg har tidligere vært et mobbeoffer, dermed så sitter det litt enda i meg at jeg er redd for å bli det igjen med å skrive noe eller legge ut et bilde. Jeg håper dere forsatt vil lese min blogg og være med på min vektnedgang. Jeg håper også at det er litt spenning og mystisk i bloggen min når jeg holder meg selv anonym.

Jeg må også få si at jeg kommer til å bruke mine egne bilder om en liten stund, men for å vær anonym så må jeg ta bilder når det ikke er noen andre på treningsenteret, så kommer nok til å bruke mye bilder fra we♥it. Jeg har en slik anonymous maske, så hvis jeg skal ta bilder av meg selv hvor ansiktet mitt egentlig hadde blitt vist så kommer jeg til å ha den på, det er vell litt kult da eller? 


Fra we♥it

xoxo

 #Anonym #maske #weheartit #personligfaktaSkriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits