Norske blogger

Mine favoritt øvelser

God morgen dere. Nå sitter jeg på skolen og har snart matfri. Laget meg hjemmelaget pizza igår så da er det rester til middag idag. Vi skal også i bursdagsselskap til noen i familien min. Uansett, jeg tenkte jeg kunne dele noen av mine favoritt øvelser innen styrketrening, de kommer i form av video som er lånt i fra youtube. Disse kjenner jeg brenner noe sykt i musklene når jeg trener. 

#1 Nedtrekk forran
Denne elsker jeg! Kjenner bare musklene brygger seg større når jeg gjør denne. Jeg tar 10 repitisjoner med 35kg og 7 repitisjoner med 40 kg på denne. Denne er også veldig bra øvelse for å bli bedre i pullups. 

#2 Benkpress med manualer
Denne er fantastisk! her tar jeg 10 repitisjoner med 12,5 kg ( 6,25 på hver side av manualen) og 2 sett. 

#3 Franskpress med stang

Denne er utrolig god og gjør men jeg sliter veldig med den ene albuen og derfor kan jeg ikke gjør så mye av den om gangen. Her tar jeg 10 repitisjoner med 15 kg (7,5 kg på hver side av stanga), også prøver jeg å ta 2 sett.

#4  Enarmsroing
Denne elsker jeg , sånn helt serriøst. Det er denne jeg gleder meg til hver gang jeg trener. Her tar jeg 10 repitisjoner med 15 kg ( 7,5 kg på hver side av manualen) som en liten oppvarming også tar jeg 6 repitisjoner med 17,5 kg ( 8,75 kg på hver side av manualen ) og 2 sett. 

 

Dette var mine favorittøvelser, gjør selvfølgelig fler øvelser på treningsenteret, men det kommer en annen gang. Hva syntes du ? 
Er dette noen øvelser du gjør ? Eller kunne tenke deg og gjøre ?

#favorittøvelse #Trening #Fitness Karoline Johannesen

27.10.2015 klokka 16:39

Jeg likte virkelig de to øverste videoene her. Måten de er bygd opp på er virkelig lærerike og lett for en treningsnybegynner som meg å forstå :)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits